Friday, December 3, 2010

Една различна и запомняща се Нова година с Harper's BAZAAR

Новият брой на списание Harper's BAZAAR е изпълнен с красота и изискан стил.


Почитателите на скъпите удоволствия ще могат да се насладят на ексклузивна новогодишна фотосесия с участието на най-обичаните актьори от сериала „Стъклен дом“. Елена Петрова, Асен Блатечки, Яна Маринова, Калин Врачански, Радина Кърджилова и Бойко Кръстанов застават пред обектива на списанието, заобиколени от шампанско и сребърни прибори, за да докажат, че празниците могат да преминат под знака на лукса, защото животът ни предоставя малки удоволствия, на които трябва да се насладим максимално, особено по време на празници.

Оставайки вярно на стила си, списание Harper's BAZAAR запознава читателите с ослепителната Мелания Тръмп. Младата съпруга на строителния магнат Доналд Тръмп е считана за едно от вдъхновенията на Маноло Бланик, който я нарича „истинска красота“. Читателите ще имат възможността да се запознаят с живота на словенския модел - от началото на кариерата й на модния подиум до създаването на собствена линия бижута. Защо Мелания избира да направи колекция, която е достъпна за всички жени, вместо да заложи на скъпите бижута и какво я вдъхновява, читателите ще открият в зимното издание на списанието.

Посланикът на добра воля на УНИЦЕФ Ани Салич споделя на страниците на Harper's BAZAAR подробности за своите ангажименти в подкрепа на изоставените бебета и малки деца и мисията на предаването „Великолепната шесторка”.

Инициативата на Harper's BAZAAR „Ментетата не са на мода“, която придоби широка популярност, вече има много последователи. В новия брой списанието съветва читателите си как да различават оригиналните модни стоки от евтините им дубликати. Защо е важно да следим произхода на козметиката, която използваме и как МВР и агенция „Митници” се борят заедно срещу вноса на фалшификати от модния бизнес, читателите ще открият на страниците на Harper's BAZAAR, който излиза на 26 ноември.

rozali.com
повече за фотосесията от Стъклен дом тук 

No comments:

Post a Comment