Thursday, November 25, 2010

Къванч Татлъту се завръща в сериалa "Забраненият плод" от 1 декември по bTV

Без хитовия сериал "Листопад" през декември. Но не се притеснявайте, от първи декември bTV започва да излъчва друг, също така успешен турски сериал - "Забраненият плод".

Всяка вечер, когато се излъчва "Листопад", всички от това семейство са пред телевизора!

"Така съм си подредила нещата, че не съм изпуснала серия и няма да изпусна. Много ми въздейства. Най-много ми харесва, че играят живия живот. Все едно, че съм там и гледам отстрани”, разказва Яна Бояджиева.

Красимир Бояджиев също гледа сериала: "Тия хора, едни такива, поне в началото филма беше по-спокоен, нямаха толкова проблеми, не беше станал толкова драматичен. И стоят около тая маса, която е така една символична, като стожер на домашното огнище и семейството и така взе да ми действа някак успокояващо”.

Освен, че преживяват всяка драма на героите, семейството ни разказва, че филмът ги е върнал към онези отдавна позабравени патрирахални отношения.

След 248 епизода, "Листопад" ще отстъпи място на най-гледания турски сериал - "Забраненият плод". С него в родния ефир се завръща един любим на българските зрители актьор - Къванч Татлъту! Главната женска роля е поверена на друга, не по-малко харизматична турска звезда - Берен Саат.


"Забраненият плод" е разказ за изпепеляващата любов на Бехлюл и Бихтер. Двама млади, които трябва да се изправят срещу семейството си и ценностите, в които са възпитавани, за да защитят правото си на обич.  „Забраненият плод", от 1 декември, от 20:00 часа по bTV.

Динамичният сюжет, модерната визия и успешният подбор на актьорите нареждат поредицата сред най-гледаните програми в държавите, в които се излъчва. Звездата от «Перла» и «Двама завинаги» и любимец на българските зрителки Къванч Татлъту се завръща в ефира в тази съвременна история за невъзможната любов и раздялата.

От 1 декември в 20 часа зрителите на bTV могат да проследят един от най-дългоочакваните сериали в България - "Забраненият плод" (Ask-I Memnu/Forbidden Love). Динамичният сюжет, модерната визия и успешният подбор на актьорите нареждат поредицата сред най-гледаните програми в държавите, в които се излъчва. Звездата от "Перла" и "Двама завинаги" и любимец на българските зрителки Къванч Татлъту се завръща в ефира в тази съвременна история за невъзможната любов и раздялата.

Изпепеляващата любов на Бехлюл (Къванч Татлъту) и Бихтер (Берен Саат) е на път да разруши вековни семейни традиции. Бихтер е красива млада жена, която се опитва да преодолее загубата на баща си, като отстоява ценностите си. Тя е изправена пред безскрупулната си майка в условията на едно рухнало семейство. Чувството, че остава неразбрана от най-близките си може би е на път да бъде преодоляно, когато среща Аднан Зиягил (Селчук Йонтем), в когото припознава сродна душа. Аднан е от буржоазно семейство, богат вдовец с две деца - тийнейджърката Нихал и малкия Бюлент. Бихтер свързва живота си с него, въпреки несъгласието на майка си и въпреки голямата разлика във възрастта. Тя чувства, че най-после е намерила спокойствие и разбиране..., докато животът не й поднася драматичен обрат.

Точно когато мисли, че е намерила покой, Бихтер среща Бехлюл – племенник на Аднан. Любовта между двамата млади пламва веднага. Ще бъдат ли достатъчно силни, за да отстояват любовта си? Ще се откажат ли от уредения си живот? Ще преосмислят ли ценностите си? Как една любов може да преобърне живота на цели семейства? Отговорите зрителите ще научат от хитовия сериал "Забраненият плод", от 1 декември, от 20:00 часа по bTV.

www.btv.bg 

No comments:

Post a Comment